W ciągu ostatnich kilku dni grupa czytelników zgłosiła, że ​​natknie się na rozwiązywanie problemów z Windows Media Center Xbox.

Jaki masz problem z komputerem? Rozwiąż je wszystkie jednym kliknięciem dzięki najlepszemu narzędziu do naprawy systemu Windows.

Kiedy Windows 5, Windows Media Center i Xbox trzysta sześćdziesiąt były kreatywne i obsługiwane, można było połączyć ludzi. Te dni jedzenia minęły od tego czasu. Jeśli jesteś dostępny w systemie Windows 7 i masz konsolę Xbox 360, możesz przeglądać biblioteki multimediów komputera na konsoli Xbox.

Jak korzystać z komputera z programem Windows Media Center na konsoli Xbox 3

Czy Windows Media Center nadal działa?

Interfejs specyficzny dla Media Center jest kamieniem milowym, a całe jego DNA nadal można znaleźć jako część interfejsu użytkownika systemu Windows 10. Media Center będzie nadal działać z wieloma potrzebnymi systemami operacyjnymi przez ponad 20 lat. Na prawdziwie Media Center PC zaprojektowanym tak, aby cieszyć się Twoją przestrzenią życiową, uaktualnianie między systemem Windows 10 nie ma sensu.

09/29/2021 09:54 aktualizacja

Aby utworzyć program Windows Media Center na tym komputerze z programem Windows Media Center:

1. Przejdź na stronę www.xbox.com/pcsetup i kliknij opcję Konfiguruj, aby uzyskać najnowszą aktualizację techniki Windows Media Center dla komputera Media Center PC.
  2. Podłącz metodę konsoli Xbox 360 zgodnie z programem Windows Media Center.
  3. Na konsoli Xbox 360 przejdź do sekcji Media, a następnie znajdź Windows Media Center. Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby zakończyć konfigurację programu Windows Media Center.

Rozwiązywanie problemów z Windows Storage Center xbox

(Prawdopodobnie możesz połączyć się z komputerem Windows Media Center, aby faktycznie podłączyć konsole wakacyjne.)

Czat na żywo

Czat na żywo z jednym z naszych pracowników pomocy technicznej

OMÓW TERAZhttp://answers.microsoft.com/en-us/wind … d23cc7dce3Firma

odpowiedziała, że ​​błąd jest daleki od wystąpienia podczas próby połączenia w wyniku rzeczywistego urządzenia bezprzewodowego. (Błąd: przekroczenie limitu czasu Sephamory na xbox360)

Sefamor

najlepiej powinno być literówką. Prawidłowa pisownia prawdopodobnie byłaby

semafor

wadliwa sieć dodatkowa zbyt nieprawidłowa konfiguracja sieci lub routera

Napraw swój komputer teraz za pomocą Reimage

Czy Twój komputer działa wolno, ulega awarii lub wyświetla niebieski ekran śmierci? Nie bój się, pomoc jest tutaj! Dzięki Reimage możesz szybko i łatwo naprawić typowe błędy systemu Windows, chronić swoje pliki przed utratą lub uszkodzeniem oraz zoptymalizować komputer pod kątem maksymalnej wydajności. Więc nie męcz się dłużej z powolnym, przestarzałym komputerem — pobierz Reimage i odzyskaj swoje życie!

• Krok 1: Pobierz i zainstaluj Reimage
  • Krok 2: Uruchom program i wybierz swój język
  • Krok 3: Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby rozpocząć skanowanie komputera w poszukiwaniu błędów

• . Postępuj zgodnie z rozwiązaniami w sekcji Co spróbować, aby określić czynnik i znaleźć rozwiązanie.

1. Zmień konfigurację sieci. Aby perfekcyjnie wykonać następujące czynności, wykonaj następujące kroki:

Podłącz centrum multimedialne z systemem Windows Vista do tej konsoli Xbox 360 za pomocą niesamowitego kabla Ethernet.

Notatka. W miarę wzrostu zawierają niektóre konsole plus adresy “Autonet” komputera dla poziomu 169.254.x.x.

B. Na standardowym komputerze elektronicznym zmień typ lokalizacji na Zbyt publiczne, prywatne. Aby to zrobić, trzymaj się tych kroków:

Kliknij Start, wpisz partnerstwo w polu Rozpocznij wyszukiwanie i po prostu wpisz, a następnie naciśnij Enter.

Jeśli zostaniesz poproszony o hasło administratora lub czasami o potwierdzenie, wprowadź hasło i zasadniczo Zezwól.

C. W określonej sekcji „push” Media Center może rozpocząć proces ich instalacji lub spróbować ponownie się połączyć. Konsola do gier Xbox 360 prawdopodobnie przeprowadzi test sieci, a klienci otrzymają raport podobny do następującego komunikatu:

Twoja konsola do gier nie otrzymała konfrontacji IP z moralności sesji DHCP. Zazwyczaj adres IP przypisany do konsoli jest wymagany wraz z komputerem PC przy użyciu programu Windows Media Center. Sprawdź romantyczną relację z siecią domową w ustawieniach sieci.

2. Jeśli możesz nawiązać partnerstwo dotyczące konsoli i p. C. Wypróbuj ponownie moją początkową konfigurację sieci, która ma taką konfigurację sieci.

Jeśli nowa konfiguracja sieci nadal nie działa, dołącz błędy na wszystkich urządzeniach sieciowych oprócz ustawień zapory.

Dodatkowe szczegółowe informacje na temat dodatków sieciowych można znaleźć w modelu sprzętu.

Aby dowiedzieć się więcej o tym, jak bezpośrednio skonfigurować idealną zaporę sieciową do pracy z prawdziwym komputerem z programem Windows Media Center, odwiedź dowolną witrynę firmy Microsoft:

www.microsoft.com/windows/products/winf…faulte.mspxhttp://www.microsoft.com/windows/produc…faulte.mspx

Aby uzyskać o wiele więcej informacji na temat XBOX, napisz na ten temat z dala od swoich obaw —

Rozwiązywanie problemów z gazetami i centrum telewizyjnym w systemie Windows

Odwiedź nasze forum opinii Microsoft Answers i poinformuj kraj, co myślisz.

Jak korzystać z Xbox Media Center?

Z niekomercyjnego ekranu konsoli Xbox One uzyskaj dostęp do własnych aplikacji.Gdy ktoś zobaczy Twojego bloga, wyszukaj i dodatkowo otwórz aplikację odtwarzacza multimedialnego.Gdy to zrobisz, na pewno zobaczysz, że jesteś aplikacją Media Server. Wybierz robienie tego.Zobaczysz, że wszystkie dostępne treści wrócą do streamingu.

Czy Twój komputer działa wolno? Napraw to za pomocą Reimage, jedynego oprogramowania, które może rozwiązać wiele problemów związanych z systemem Windows.

Windows Media Centre Xbox Troubleshooting
    Windows Media Center Xbox Problemen Oplossen